Ervaringen

Janneke geeft je de kans om op adem te komen in een vredige wereld. Niet veroordelend, maar in volledige acceptatie. Dat gaf mij de kans en de kracht om mijzelf te zoeken en te (her)ontdekken. Middels gesprek en energie/lichtwerk spreekt ze de lagen onder de oppervlake aan. Het voelt als een koestering, uitnodiging en bemoediging om het leven hernieuwd in te gaan.

Karlijn


Janneke is een ziener en geeft healings die diep in je systeem doorwerken. Zij heeft er voor gezorgd dat oude wonden met de bijbehorende energieën zijn geheeld, Toen ik bij haar kwam, voelde ik me zwaar, vol verdriet en kon ik moeilijk in mijzelf en het hier en nu staan. Nu, een aantal jaren later, voel ik me krachtig, vrolijk en kan ik steeds beter omgaan met alle prikkels die op me afkomen. Ik voel mijn basis meer dan ooit tevoren en kan van daaruit mijn leven vormgeven. Janneke heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Ze is een warme hartelijke vrouw en ik beveel haar van harte aan.

L.J.


Op mijn pad naar geluk en innerlijke harmonie is Janneke voor mij als een gids, een steun en toeverlaat. De obstakels op mijn pad belicht zij van meerdere kanten op uitermate zuivere, liefdevolle, heldere en integere wijze. Haar sessies zijn keer op keer weldadig en helend voor lichaam en geest.

Nicky


Ik heb Janneke een paar jaar geleden leren kennen via telefonische consulten die ik met haar had. In die gesprekken heeft ze mij op een hele liefdevolle, maar ook heldere, nuchtere en humoristische wijze laten zien waar de knelpunten zaten in mijn handelen en denken, zonder te oordelen. Ze brengt je terug naar je eigen intuïtie, naar je basis zodat je zelf de draad weer op kunt pakken. Wat later heb ik haar persoonlijk ontmoet in haar praktijk. Janneke is niet alleen in staat om te laten zien waar je vastloopt, maar ook waar de kracht ligt in jezelf en dat is een geweldige stimulans. De healings, waarbij ik de energie en warmte door en uit haar voel komen heb ik als iets moois ervaren. Janneke is een integer, lief en wijs mens, zich bewust van de natuur en van anderen. Ik vind het een cadeau dat ik haar heb leren kennen.

Jolita


Ruim een jaar geleden klopte ik, 55 jaar oud, depressief, burn-out, berooid, zonder werk, verlaten door vrouw en kinderen, gedesillusioneerd, zonder perspektief, op de deur van het tuinhuis van Janneke aan. Zij hoorde mijn verhaal aan en luisterde. Al realiseerde ik me dat toen niet, mijn weg omhoog en (weer) naar mijzelf, begon toen. In meerdere gesprekken mijn vertwijfeling, pijn en verdriet met haar gedeeld. Door haar healings werden verleden, heden en toekomst, boven en onder weer met elkaar verbonden en ging het stromen. Ben bezig van de grond weer op te bouwen, maar nu met een grote schat aan waardevolle ervaringen en levenslessen. Door Janneke leerde ik weer te begrijpen en te voelen dat alles wat hier gebeurt niet zonder reden is. Door haar prachtige gaven voel ik me weer heel en weet ik dat er een plaats voor mij is in dit universum.

Janneke, ik dank je!

Michiel


Ik heb een aantal behandelingen op afstand mogen ontvangen van Janneke. Haar behandelingen/energie ervaar ik als liefdevol, fijntjes en helend. Ze zet je terug in je kracht, je basis. Stap voor stap pak ik mijn leven weer op. Janneke is een lieve vrouw, die je goed aanvoelt.

N. v.d. H.


"Hartelijk dank voor de bijzondere workshop. Het was een hele fijne ervaring en ik heb nu dankzij jou meer inzicht gekregen in mijzelf en energieprocessen. Ik vind jouw werkwijze heel prettig, warm en gastvrij. Wat een heerlijk gevoel nam ik mee toen ik de tuindeur uitging! Je bent een mooi en bijzonder mens!"

Annelies


Het is elke keer een feest als ik bij je ben in je gezellige tuinhuis in je prachtige tuin. De energietekening die ik heb gemaakt tijden de individuele workshop staat nog steeds op een mooi plekje in de kast. Wat was dat een fijne dag. Jouw energie is zo helend en geeft mij de nodige rust en gronding. Afhankelijk van mijn zijn, verandert de boodschap in de tekening, zo mooi!! Ik merk dat als ik er naar kijk, ik weer blij wordt omdat die workshop mij zoveel vreugde en inzichten gebracht heeft.

I. D. M.